Diettherapy | Kahkahalar Eşliğinde Verilen 15.2 Kg
Diettherapy Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi’nde zayıflama, kilo alma, çocukluk çağı obezitesi, adölasan obezitesi, hamilelik ve emziklilik döneminde beslenme, kronik hastalıklarda beslenme, yeme bozukluklarında davranış değişikliği tedavisi ve kurumsal danışmanlık üzerine hizmetler sunulmaktadır.
diyet, beslenme, diyetisyen, beslenme danışmanlık, zayıflama, sağlık, kilo kontrolü, kilo alma, obezite, yeme bozukluğu, diettherapy, diyet terapi, ankara
864
post-template-default,single,single-post,postid-864,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kahkahalar Eşliğinde Verilen 15.2 Kg

Programı biten dünyalar tatlısı danışanım Ayşegül Karalar 163 cm boy, 40 yaş ve 76.1 kg ile başladığımız zayıflama programını 🎖🎖🎖60.9 kg ile bitirerek toplamda 15.2 kg🏆👑🏆 verdi…Kendisini çok çok çok tebrik ediyorum👏🏻👏🏻👏🏻…Programımız bittiği için biraz buruk vedalaştık😌.Ama sonuç bence müthiş oldu…Seanslardaki muhabbetlerimizi ve kahkahalarımızı da asla unutmayacağım🤗 Artık fazla söze gerek yok sanırım…Şimdi hikayesini kendisinden dinleyelim:

Merhaba ben Ayşegül.40 yaşında 1.63 boyundayım.Esra Hanım ile tanışana kadar 76.1 kilodaydım. Arkadaşımın tavsiyesi ile Esra Hanımla tanışma fırsatım oldu ve iyikide olmuş.Bu zamana kadar hiç bir diyetisyene gitmek istememiştim.Çünkü yemek konusunda kısıtlanmaya onu yeme bunu yeme denmesinden nefret ettiğim için.. Gittiğim ilk gün tüm güleryüzüyle beni çok sıkmadan ve bunaltmadan, kendi kişisel özelliğime göre bir diyet programı yazdı. Bu programı uygulamamda bana çok destek olup, ilgi ve alakasını hiç eksik etmedi.Bana verdiği pozitif enerji sayesinde beraber çok güzel bir sonuç elde ettik.4 aylık bir program içerisinde 60.9 kiloya düşerek toplamda 15.2 kilo verdim. Bu kadar kısa zamanda bu kadar kiloyu nasıl verdiğime ben ve etrafımdakiler hala şaşırıyoruz. Bunu başarmamdaki en büyük şansım Esra Hanımın güleryüzlü, pozitif ve işini severek yapması olduğunu düşünüyorum.Esra Hanım sayesinde verilemeyecek kilo olmadığını anladım ve bir de nasıl beslenmem gerektiğini öğrenmiş oldum. O yüzden kilo vermek isteyenlere mutlaka tavsiye ediyorum.