Diettherapy | Toplamda 34.8 Kg
Diettherapy Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi’nde zayıflama, kilo alma, çocukluk çağı obezitesi, adölasan obezitesi, hamilelik ve emziklilik döneminde beslenme, kronik hastalıklarda beslenme, yeme bozukluklarında davranış değişikliği tedavisi ve kurumsal danışmanlık üzerine hizmetler sunulmaktadır.
diyet, beslenme, diyetisyen, beslenme danışmanlık, zayıflama, sağlık, kilo kontrolü, kilo alma, obezite, yeme bozukluğu, diettherapy, diyet terapi, ankara
825
post-template-default,single,single-post,postid-825,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Toplamda 34.8 Kg

TOPLAMDA 34.8 KG👏🏻👍🏻👑🏆…Sevgili danışanım Onur Akçakaya 175 cm boy, 33 yaş ve 114.4 kg ile başladığımız zayıflama programını 🎖🎖🎖79.6 kg ile bitirerek toplamda 34.8 kg🏆👑🏆 verdi… Gösterdiği müthiş irade için kendisini tebrik ediyorum👏🏻👏🏻👏🏻.Verdiği 34.8 kg ile ve kazandığı yeni görüntüsüyle bundan sonraki yaşamında mutluluklar dilerim👍🏻👍🏻👍🏻.

Merhaba, 33 yaşındayım ve boyum 1.75 m. Uzun süre spor yaptıktan sonra gerek hayat koşullarımın değişmesi gerekse yemeğe olan düşkünlüğüm neticesinde fazla kilolarla boğuşmaya başladım.114.4 kiloya kadar çıktım. Sağlığım için birşeyler yapmam gerektiğinin farkına vardım. Bir tanıdığımız vasıtasıyla Esra Hanım ile tanıştım.Esra Hanım ilk önce sürecin nasıl işleyeceği konusunda beni bilgilendirdi, beslenmenin ve ideal kiloya ulaşmanın bir hayat tarzı olduğuna beni ikna etti. Aç kalmadan daha sağlıklı ve dengeli beslenerek kilo vermeye başladım. Zaman geçtikçe verdiğim kiloları görünce hem sağlığım yerine geldi hem de motivasyonum arttı. Kilo vermekte zor zamanlar yaşadığımda Esra Hanım beni motive etti ve diyeti bırakmamı önledi. Sonuçta 114.4 kilodan 79.6 kiloya (toplamda 34.8 kg) düşerek programı tamamladım. Artık eskisinden daha iyi ve sağlıklıyım. Teşekkürler.