Diettherapy | 97 Kg’dan 77 Kg’a Azimli Yolculuk
Diettherapy Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi’nde zayıflama, kilo alma, çocukluk çağı obezitesi, adölasan obezitesi, hamilelik ve emziklilik döneminde beslenme, kronik hastalıklarda beslenme, yeme bozukluklarında davranış değişikliği tedavisi ve kurumsal danışmanlık üzerine hizmetler sunulmaktadır.
diyet, beslenme, diyetisyen, beslenme danışmanlık, zayıflama, sağlık, kilo kontrolü, kilo alma, obezite, yeme bozukluğu, diettherapy, diyet terapi, ankara
831
post-template-default,single,single-post,postid-831,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

97 Kg’dan 77 Kg’a Azimli Yolculuk

SEVGİLİ DANIŞANIM SALİH UYAR 180 CM BOY ,35 YAŞ VE 97 KG İLE BAŞLADIĞI PROGRAMINI 77 KG İLE TAMAMLAMIŞTIR.BU AZİMLİ YOLCULUĞUNDA TOPLAMDA 20 KG VERMİŞTİR.YENİ YAŞANTISINDA SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DiLERİM.

Merhaba, uzun zamandır zayıflama planları olan fakat bunu sürekli erteleyen biri olarak, artık kesin zayıflamaya karar verip ,Ankara’da iyi bir diyetisyen ararken, internetteki yorumlardan Esra Hanım’a ulaştım. Esra Hanımla tanıştığımda 35 yaşında 1.80 boyunda ve 97 kiloydum. Esra Hanımın profesyonel yaklaşımı ve kişiye özel hazırladığı beslenme programları sayesinde hiç zorlanmadan, aç kalmadan kısa sürede 77 kiloya düştüm. Bu benim için inanılmazdı. Aç kalmadan, kendimi sıkmadan oldukça sağlıklı bir şekilde kısa sürede bu kadar zayıflamak insanı inanın çok mutlu ediyor. Esra Hanım bu süreçte motivasyonu, güler yüzü ve pozitif enerjisiyle çok yardımcı oldu. Aslında sadece diyet yapmadım, Esra Hanım sayesinde sağlıklı beslenmeyi de öğrendim. Zayıflamak ve sağlıklı beslenmeyi öğrenmek isteyenler için Esra Hanım çok doğru bir tercih.