Diettherapy | 71.6 Kg’dan 57 Kg’a İnerek Yağ Yüzdesini %32.8’den %21.3’e Düşürdü
Diettherapy Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi’nde zayıflama, kilo alma, çocukluk çağı obezitesi, adölasan obezitesi, hamilelik ve emziklilik döneminde beslenme, kronik hastalıklarda beslenme, yeme bozukluklarında davranış değişikliği tedavisi ve kurumsal danışmanlık üzerine hizmetler sunulmaktadır.
diyet, beslenme, diyetisyen, beslenme danışmanlık, zayıflama, sağlık, kilo kontrolü, kilo alma, obezite, yeme bozukluğu, diettherapy, diyet terapi, ankara
764
post-template-default,single,single-post,postid-764,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

71.6 Kg’dan 57 Kg’a İnerek Yağ Yüzdesini %32.8’den %21.3’e Düşürdü

İŞTE BAŞARI
DİLARA HANIM 71.6 KG DAN 57 KG A DÜŞEREK TOPLAMDA 14.6 KG VERDİ. YAĞ YÜZDESİNİ %32.8 DEN %21.3 E DÜŞÜRMÜŞTÜR.KENDİSİNİ TEBRİK EDER BUNDAN SONRAKİ YAŞANTISINDA MUTLULUKLAR DİLERİM….
Merhaba, Diyetisyenim Esra Hanım’la işyerindeki proje müdürümün tavsiyesi üzerine tanıştım. İlk karşılaştığımda “Gönülden gönüle yol vardır” misali içim ısındı. Beni yüreklendirdi, birlikte hareket edersek başaracağımıza inandırdı. Zor bir süreç olduğunu biliyordum, birlikte hedeflediğimiz kiloya karar verdiğimizde çok heyecanlanmıştım inanmak istiyordum. Sevgili diyetisyenim beni son derece motive etti ve verdiği listeye harfiyen uyarsam kesinlikle kararlaştırdığımız kiloya ulaşacağıma beni inandırdı. Annemin de yardımıyla titizlikle, ödün vermeden ne önerdiyse yaptım. Haftada iki gün gittiğim diyetisyenim Esra Hanım her verdiğim gramda ve kilolarda beni tebrik ediyor karşılığında hayatta vazgeçemediğim İSKENDERİ diyet usulü yememe izin veriyordu. :)Başlarda ani değişimlerde zorlandığım bu program, gittikçe verdiğim kilolarla bana mutluluk ve başarmanın verdiği haz olarak geri dönüyordu. Esra Hanım’ı diyetisyen olarak değil yıllardır tanıdığım arkadaşım olarak görmeye başladım. Çünkü ele ele verip hedeflediğimiz 14.6 kiloyu 5 ay gibi kısa bir sürede onun sayesinde verdim. Beni yüreklendirip başarmamı sağladığı için kendisine bir ömür minnettar kalacağım. Aynaya her baktığımda aksimi görüyor, bana yaşatmaya vesile olduğu bu güzelliği her ne kadar 30gr peynirimi zamansız alsa bile kendisinin de bir ömür boyu tüm güzellikleri yaşamasını gönülden diliyorum.