Diettherapy | 3,5 Ayda 16,1 Kg
Diettherapy Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi’nde zayıflama, kilo alma, çocukluk çağı obezitesi, adölasan obezitesi, hamilelik ve emziklilik döneminde beslenme, kronik hastalıklarda beslenme, yeme bozukluklarında davranış değişikliği tedavisi ve kurumsal danışmanlık üzerine hizmetler sunulmaktadır.
diyet, beslenme, diyetisyen, beslenme danışmanlık, zayıflama, sağlık, kilo kontrolü, kilo alma, obezite, yeme bozukluğu, diettherapy, diyet terapi, ankara
364
post-template-default,single,single-post,postid-364,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

3,5 Ayda 16,1 Kg

Hipotroid, hipertansiyon ve reflü rahatsızlıkları ile bize danışan lacto vejeteryan (her türlü et ve et ürünleri ile birlikte yumurta tüketmeyi de rededip süt ve süt ürünlerini tüketiyor) olan Özlem Hanım, 16.1 kilo vererek yağ yüzdesini 32.3 den 24.9 a düşürdük. Kendisini tebrik ederim. Kazandığı bu sağlıklı görüntüsünü tüm hayat boyu devam ettirmesi dileğiyle…

“44 yaşındayım. Diyet programına 75.3 kilo ile başladım ve Esra Hanım sayesinde 59.2 kiloya indim.

Sağlık sebebi ile kilo vermek istiyordum ve “tavsiyeediyorum.com” sitesinden Esra Hanım’ı buldum. İtiraf etmeliyim ki başta biraz zorlanmakla birlikte (özellikle yürüyüş konusunda), 1 ayda programa uyum sağladım. Şu an yürüyüş yapmazsam kendimi eksik hissediyorum ve inanın günde 20 dakika hayatınızdan hiçbirşey alıp götürmüyor.

Buraya yazmamın en önemli diğer nedenleri; diyet sırasında “diyet besinler” yeme zorunluluğu yaşamamam, tuzu istediğim kadar tüketebilmem, istediğim tür ekmeği yiyebilmem ve beslenme alışkanlıklarıma göre bir diyet programı uygulanması.

Benim için diğer önemli konu da; haftada 2 kez kontrol olması. Bu gerçekten de insana motivasyon sağlıyor.

Tüm bunların dışında dengeli beslenmeyi öğrenmek bence herkesin yapması gereken birşey. Şu an koruma programımın son haftasındayım ve herşeyi yiyebiliyorum.

Esra Hanım’ı ve çalışanlarını işlerinde gerçekten başarılı bulduğumu buradan sizlerle paylaşmak istedim. Kendisine buradan da ayrıca teşekkür ediyorum.”