Diettherapy | Muhteşem Bir Değişim
Diettherapy Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi’nde zayıflama, kilo alma, çocukluk çağı obezitesi, adölasan obezitesi, hamilelik ve emziklilik döneminde beslenme, kronik hastalıklarda beslenme, yeme bozukluklarında davranış değişikliği tedavisi ve kurumsal danışmanlık üzerine hizmetler sunulmaktadır.
diyet, beslenme, diyetisyen, beslenme danışmanlık, zayıflama, sağlık, kilo kontrolü, kilo alma, obezite, yeme bozukluğu, diettherapy, diyet terapi, ankara
351
post-template-default,single,single-post,postid-351,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Muhteşem Bir Değişim

Gut, hiperlipidemi,konstipasyon ve ileri derecede karaciğerde yağlanma sıkıntısıyla bize danışan Ramazan Bey ile 10 ay gibi kısa bir süre de 148.3 kilodan 81.6 kiloya ve vücut yağını %45.1 den %17.2 ye düşürdük.Kendisini canı gönülden tebrik eder bundan sonra ki yaşantısını sağlıklı ve hep böyle mutlu geçirmesini diliyorum.

“Esra Hanım’la 43 kg veren bir iş arkadaşımın vasıtasıyla tanıştım. Kendisiyle tanıştığımda 33 yaşında 1.76 boyunda 148.3 kilodaydım. Mesleğim gereği sürekli yemekli ortamlarda bulunuyordum. Düzensiz ve kebap ağırlıklı beslenmem tabi ki az hareket etmem aşırı kilo almama neden oldu.

Esra Hanım’ın hesaplamalarına göre ideal kiloma ulaşmamız için en az 65 kilo vermemiz gerekiyordu.Sırtımda neredeyse yetişkin bir insanı 24 saat taşıyordum. Aldığım kilolar yüzünden kendime olan özgüvenimi yitirmiştim. Başarabileceğime inancım asla yoktu. Çünkü yolum çok uzundu. Danışanların başarı hikayelerini dinleyince ve canlı örneklerini orada görünce başarabileceğime inancım arttı.

Kan tahlilleri sonuçlarıma ve çalışma hayatıma özel diyet programım hazırlandı. Sonrasında haftalık düzenli kontrollerim devam etti.1.ayın sonunda 11 kilo,10 ayın sonunda hedeflediğimiz 66.7 kiloyu verdiğime hala inanamıyordum. Verdiğim kilo hiç azımsanmayacak kadar çoktu. Sağlığımda,çalışma hayatımda ve tabi ki dış görünüşümde çok büyük bir değişim oldu. Tabiri caizse Esra Hanım beni baştan yarattı. Uzun sure görmediğim arkadaşlarım beni tanımıyorlardı.‘’Sen Ramazan mısın?’’diye şaşırıyorlardı. Hasta olduğumu düşünenler,’’yağ mı aldırdın?, ameliyat mı oldun?, ilaçla mı zayıfladın?’’ diyenler. İnsanları inandırmakta güçlük çekiyordum. Zaman içerisinde değişen beslenme alışkanlıklarımı gören herkes bu başarının sadece sağlıklı bir beslenme programıyla olduğunu anladı.

Şu an 81.6 kiloyum. Artık koruma programındayım. Programa başladığım da 67 beden giyerken şuanda 48 beden giyiyorum. Eski kıyafetlerime şu anki kilomla sanırım iki kişi daha girer. Esra Hanım sayesinde bambaşka bir “Ramazan” oldum. Bana nasıl beslenmem gerektiğinden, bundan sonra kilomu nasıl koruyacağıma kadar her şeyi öğretti. Keşke Diettherapy ve Esra Hanım’la daha önce tanışsaydım. Bunca yıl bu kadar kiloyu ve hayatıma kattığı yükleri hiç taşımasaydım. Yaşadığım mutluluğu ve değişimi anlatamam.

Esra Hanım işini en iyi şekilde yapan, güleryüzlü, anlayışlı ve son derece profesyonel bir uzman. Bana ve hayatıma kattığı bu muhteşem değişim için Esra Hanım’a sonsuz teşekkür ederim…”