Diettherapy | Süper Bir İrade
Diettherapy Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi’nde zayıflama, kilo alma, çocukluk çağı obezitesi, adölasan obezitesi, hamilelik ve emziklilik döneminde beslenme, kronik hastalıklarda beslenme, yeme bozukluklarında davranış değişikliği tedavisi ve kurumsal danışmanlık üzerine hizmetler sunulmaktadır.
diyet, beslenme, diyetisyen, beslenme danışmanlık, zayıflama, sağlık, kilo kontrolü, kilo alma, obezite, yeme bozukluğu, diettherapy, diyet terapi, ankara
346
post-template-default,single,single-post,postid-346,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Süper Bir İrade

Yüksek tansiyon ve hiperlipidemi hastası TEMEL A. BEY 90.0 kg dan 69.2 kg a inerek 20.8 kg verdi.Kendisini bu gösterdiği müthiş irade için tebrik ediyorum.

“Esra Hanımla, kendisinden destek almış birisi vasıtasıyla 2012 yılının Nisan ayında tanıştığımda 55 yaşında 1.65 boyunda ve 90 kiloda idim. Özgüvenimi kaybetmiş, son derece mutsuz ve moralsiz olup adeta yaşama küsmüştüm. Spor kıyafetlerin dışında istediğini giyememek, tatile gidip de çok sevdiğin halde denizde yüzememek, değil hızlı hareket etmek nefes almakta bile zorlanmak, o günleri düşünüyorum da tam bir kabus gibiydi, kendimi berbat hissediyordum.

Şimdi Aralık ayındayız, koruma programının sonlarına geldiğimiz bu günlerde 70 kilodayım ve yeniden doğmuş gibi harika hissediyorum. Bu sonuca tabiî ki Esra Hanım sayesinde ulaştım.

Esra Hanım çok sıcak, samimi ve anlayışlı biri. Ayrıca işini iyi bilen disiplinli, güler yüzlü ve mesleğinde de son derece başarılı bir profesyonel. Ben kendisi için tam bir sağlıklı yaşam ve dengeli beslenme ” Koçu “diyorum. Yaklaşık 5 ayda her istediğimi belirli kurallar içinde yiyerek, hiç sıkılmadan rahatça ve keyif alarak, hatta ara sıra kaçamaklarda yaparak fazla kilolarımdan kurtulmakla kalmayıp bunu bir yaşam biçimi haline getirmeyi birlikte başardık. Kendisine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Esra Hanım’ın başarısında, kişinin beslenme alışkanlıklarına uygun olarak verdiği programın yanı sıra haftada 2 defa yaptığı rutin kontroller ile önerdiği yiyecek seçenekleri ön plana çıkmakta. Ayrıca sonrasında uygulanan kilo koruma süreci de büyük önem arz etmekte. Yine işyerinin insanı saran pozitifliği ile yardımcısının yakınlığı bir başka unsurdur.

İşte böyle Esra Hanım ile fazla kilolardan kurtulmak hiçte zor değil, aksine çok çok kolay. Onu kilo sorunu olan herkese büyük bir içtenlikle tavsiye ediyorum.”