Diettherapy | Sevgili Deniz ile 32.5 Kg Verdik
Diettherapy Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi’nde zayıflama, kilo alma, çocukluk çağı obezitesi, adölasan obezitesi, hamilelik ve emziklilik döneminde beslenme, kronik hastalıklarda beslenme, yeme bozukluklarında davranış değişikliği tedavisi ve kurumsal danışmanlık üzerine hizmetler sunulmaktadır.
diyet, beslenme, diyetisyen, beslenme danışmanlık, zayıflama, sağlık, kilo kontrolü, kilo alma, obezite, yeme bozukluğu, diettherapy, diyet terapi, ankara
806
post-template-default,single,single-post,postid-806,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Sevgili Deniz ile 32.5 Kg Verdik

SEVGİLİ DANIŞANIM DENİZ ÖZTÖRÜN 163 CM BOY ,30 YAŞ VE 89.5 KG İLE BAŞLADIĞI PROGRAMINI 57 KG İLE TAMAMLAMIŞTIR.TOPLAMDA 32.5 KG VERMİŞTİR.YENİ HAYATINDA YÜZÜNDEKİ BU GÜLÜCÜKLERİN KATLANARAK ARTMASINI DİLİYORUM.

Merhabalar, Ben 2012 yılının yazında fazla kilolarından şikayetçi biri olarak tavsiye ediyorum.com da diyetisyenleri incelerken tanıştım Esra Hanımla. İlk randevumu alarak muayenehanesinin yolunu tuttum ve o gün diyet maceramın ilk günüydü. Esra Hanım beni güleryüzlü bir şekilde karşılayarak yapmam gerekenleri tane tane anlattı. Tam 89,5 kilo ile diyete başlamış oldum. Hedefimizi 64 kilo olarak belirledik. ben o zamana kadar bir çok diyeti başarısızlıkla geçirmişim ki 64 kilo benim için hayal gibiydi ama bir yandan da artık fazla kiloların sırtımda belimde bacaklarımda yarattığı ağrı kararlı olmamı sağlıyordu. derken Esra Hanım ilk listemi verdi ve ben harfi harfine bu listelere uydum. biliyordum uzun bir süreçti ama şu anda yapmazsam belki bir daha hiç yapamayacaktım. Esra Hanım haftada iki kez beni kontrole çağırıyordu ki bence bu bir insanın işinde ne kadar titiz olduğunu gösteren bir işarettir. haftada iki kez kontrol demek insanın listesinin dışına çıkmasını önleyen önemli bir etmen bence. Esra Hanım işindeki ciddiyeti ve titizliği ile bu süreçte benim her zaman yanımda oldu. Aynı kiloda takıldığım zamanlarda bırakmamam için gereken motivasyonu sağladı. ve sonuç olarak ben Esra Hanım’ ın programı sayesinde şu anda 57 kiloyum:) Öyle rahatladım ki üzerimden (sanki demicem) koca bir yük kalktı:) Şimdi Esra Hanım’ la koruma programınına başladık. Çok mutluyum ve kilomu korumak için elimden geleni yapmak istiyorum. Kilo vermek isteyen ve bunu benim gibi yıllarca gözünde büyüten arkadaşlara şunu sözylemek isterim: Azmettiğiniz, kafanızda bitirdiğiniz ben bu kiloları vercem dediğiniz zaman Esra Hanım gibi bir uzmanla işbirliği yaparsanız fazla kilolarınızdan kurtulmamanız için hiç bir sebep yok. Herkese kolay gelsin:)